enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Yağmurlu
30°C
K.Maraş
30°C
Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Yağmurlu
25°C
Pazar Çok Bulutlu
28°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,0462
EURO
37,9983
ALTIN
2.822,89
BIST
9.957,72

Başkan Akpınar, Kanuni Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Akpınar, Kanuni Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi
REKLAM ALANI

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Kanuni Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda mahalle sakinleriyle buluştu.

Başkan Akpınar, mahallede yürütülen çalışmalar ve mahalle sakinlerinin taleplerine yönelik yapılan hizmetler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.,


Her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Akpınar, sorunları yerinde dinleyerek hızlı bir şekilde çözüm ürettiklerini ifade etti.


İlgili başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Akpınar, Dulkadiroğlu ilçesindeki 105 mahalleye eşit hizmet götürme politikası doğrultusunda Kanuni Mahallesi’ne de büyük önem verdiklerini vurguladı. 


Başkan Akpınar,  “Vatandaşlarımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, her mahallemize özel projeler geliştiriyoruz. Kanuni Mahallesi’nde altyapı, çevre düzenlemeleri, sosyal alanlar ve çeşitli konularda hizmetleri hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz” dedi.
Başkan Akpınar, mahalle sakinlerinin memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını belirterek, “Sizlerin refahı ve memnuniyeti bizim en büyük önceliğimizdir.

​​​​​​​

Bu nedenle, mahallemizdeki sorunları yerinde tespit ederek, en hızlı ve etkili şekilde çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Sizlerin geri bildirimleri ve önerileri bizim için yol gösterici oluyor” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.