enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Parçalı Bulutlu
30°C
K.Maraş
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
33,9875
EURO
37,8516
ALTIN
2.822,03
BIST
9.616,47

Başkan Görgel: “Ağustos Fuarımıza İlgi Son Derece Fazla”

Başkan Görgel: “Ağustos Fuarımıza İlgi Son Derece Fazla”
REKLAM ALANI

Ağustos Fuarı’nın 3. gününde de esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Fırat Görgel, “Uzun bir aranın ardından yeniden düzenlediğimiz fuarımıza ilgi son derece yoğun. Hemşehrilerimizin ilgisi bizleri de çok mutlu ediyor. Sadece Kahramanmaraş’ımızdan değil komşu şehirlerimizden de misafirlerimiz oluyor” dedi.

Şehrin geçmişinde önemli bir yere sahip olan ve 20 yıl aranın ardından yeniden ziyaretçileriyle bir araya gelen Uluslararası Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı coşkusu yoğun bir şekilde devam ediyor.

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen fuarda 3 gün geride kalırken 7’den 70’e tüm Kahramanmaraş fuara adeta akın etti. KAFUM Fuar Alanında kurulan alışveriş stantları, lunapark, deneyim ve spor alanlarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, fuara duyulan ilgiden son derece memnun olduğunu belirtti. 

Tüm Hemşehrilerimizi Fuarımıza Bekliyoruz
Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Şehrimizin geçmişinde son derece önemli bir yere sahip olan Geleneksel Ağustos Fuarı’nı 20 yıl aranın ardından yeniden hemşehrilerimizle buluşturmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Çocukluğu Kahramanmaraş’ta geçen herkes bilir ki Ağustos Fuarı bizler için çok değerli. Anılar biriktirdiğimiz, arkadaşlıklarımızı ve hemşehrilerimizi pekiştirdiğimiz çok önemli bir etkinlikti. Uzun bir aranın ardından yeniden düzenlediğimiz fuarımıza ilgi son derece yoğun.

​​​​​​​

Hemşehrilerimizin ilgisi bizleri de çok mutlu ediyor. Sadece Kahramanmaraş’ımızdan değil komşu şehirlerimizden de misafirlerimiz oluyor. 31 Ağustos’a kadar devam edecek fuarımıza tüm hemşehrilerimizin yanı sıra bölgemizdeki şehirlerimizden de vatandaşlarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.