enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0033
EURO
37,8557
ALTIN
2.819,96
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Parçalı Bulutlu
30°C
K.Maraş
30°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Çok Bulutlu
31°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
33,9875
EURO
37,8516
ALTIN
2.822,03
BIST
9.616,47

Başkan Görgel: “Ilıca’nın Katma Değerini Artıracağız”

Başkan Görgel: “Ilıca’nın Katma Değerini Artıracağız”
REKLAM ALANI

Şehrin önemli turizm merkezlerinden Ilıca’da vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Görgel, “Öncelikli olarak ulaşımı belediyemiz imkânlarıyla peyderpey çözüme kavuşturarak vatandaşlarımıza daha konforlu seyahat fırsatı sunacak ve Ilıca’nın turizm potansiyelini artıracağız. Bölgenin katma değerini artırmak için yatırımlarımız kesintisiz sürecek” dedi.

Yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarının tespiti noktasında şehrin muhtelif noktalarında ziyaretlerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şehrin önemli turizm merkezlerinden Ilıca’da muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.
​​​​​​​
66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan ve teşkilat mensuplarının da yer aldığı buluşmada Başkan Fırat Görgel, muhtarlar ve vatandaşları tek tek dinleyerek taleplerini not aldı.

“Yatırımlarımız Artarak Sürecek”Yerleşim yerlerinin eksiklerinin tespiti ve çözüm yolları noktasında istişarelere son derece önem verdiğini belirten Başkan Fırat Görgel, “66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, Onikişubat Belediye Başkanımız, İl Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte Ilıca’da muhtarlarımız, esnaflarımız ve hemşehrilerimizle bir araya geldik.

Hemşehrilerimizle sohbet ettik, talep ve isteklerini dinledik. Bölgede hayata geçireceğimiz yatırımlara ilişkin istişarelerde bulunduk. Öncelikli olarak ulaşımı belediyemiz imkânlarıyla peyderpey çözüme kavuşturarak vatandaşlarımıza daha konforlu seyahat fırsatı sunacak ve Ilıca’nın turizm potansiyelini artıracağız. Temizlik ve ilaçlama ekiplerimiz derhal bölgede çalışmalara başlıyor. Bölgenin katma değerini artırmak için yatırımlarımız kesintisiz sürecek” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.