enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
34°C
K.Maraş
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
36°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
36°C
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
34°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16

Başkan Görgel, Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla Çözüm İçin Buluştu

Başkan Görgel, Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla Çözüm İçin Buluştu
REKLAM ALANI

Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya gelen Başkan Fırat Görgel, “Esnaflarımızın sorununu kendi sorunumuz olarak görüyoruz. Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşümü ile ilgili çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Yerleşim yerlerinin yanı sıra şehrin tüm kesimlerinin de sorunlarını çözüme kavuşturmak için yoğun gayretini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi.

​​​​​​​

Vali Mükerrem Ünlüer Başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısında; Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Ahmet Kuybu, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Müjdat Bayazıt ve kurum müdürleri de yer aldı. Küçük Sanayi Sitesi’nin genel durumu, dönüşüm çalışmaları, sanayi alanının genişletilmesi ve planlanan projelerin görüşüldüğü toplantıda Vali Mükerrem Ünlüer ve Başkan Fırat Görgel, esnafların sorularını da yanıtladı.

Esnafımızın Sorunu Bizim Sorunumuz

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Esnaflarımızın sorununu kendi sorunumuz olarak görüyoruz. Esnaflarımız için en uygun çözüm neyse onun için Sayın Valimiz öncülüğünce ciddi uğraş veriyoruz. Küçük Sanayi Sitesi ile alakalı projeler sürüyor. Bizler de bu noktada üzerimize düşen tüm sorumluluğu alıyoruz. İnşallah hep birlikte Küçük Sanayi Sitemizi ihya edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” cümlelerini kaydetti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.