enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
31°C
K.Maraş
31°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
28°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,0462
EURO
37,9983
ALTIN
2.822,89
BIST
9.957,72

Başkan Görgel: “Tüm Annelerimizin Anneler Günü’nü Tebrik Ediyorum”

Başkan Görgel: “Tüm Annelerimizin Anneler Günü’nü Tebrik Ediyorum”
REKLAM ALANI

Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen programda şehit ve gazi anneleriyle bir araya gelen Başkan Görgel, “Sizler, aziz şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Şehitlerimizin emaneti daima baş tacımız. Başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla şehit ve gazi annelerine yönelik program düzenledi. Şairler Tepesi’nde düzenlenen programda Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in yanı sıra; Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Vali Yardımcısı Emre Cebeci, Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli ile şehit ve gazi eşleri de yer aldı. Katılımcılarla tek tek ilgilenen ve sohbet eden Başkan Fırat Görgel, şehit ve gazi anneleri başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü tebrik etti.

Şehitlerimizin Emaneti Baş TacımızProgramda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Öncelikle bu anlamlı programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Medeniyetimiz için çok önemli olan şehitlik ve annelik kavramı bugün bu mekânda bir arada. Sizler, aziz şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Şehitlerimizin emaneti daima baş tacımız. Çeşitli vesilelerle şehit ailelerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz.
​​​​​​​
Anneler Günü de belki bu vesilelerin en güzeli. İnşallah bundan sonra da daima birlikte olmaya devam edeceğiz. Başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyorum. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyoruz” cümlelerini kaydetti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.