enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,2167
EURO
34,7136
ALTIN
2.442,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58

Binboğa´nın sesleri programı konuklarını ağırladı

Binboğa´nın sesleri programı konuklarını ağırladı
A+
A-

Kahramanmaraş Afşinli halk ozanları Yaşar Gören ile Ahmet Ceren birlikte hazırlayıp yıldız en tv ekranları sundukları Binboğa’nın Sesleri programında MARAŞFED Kurucu Genel Başkanı Uğur Yinanç ve Afşin Aşıklar ve Ozanlar Derneği Başkanı Ahmet Karakaya (ERBABİ)’yi konuk etti.

Kahramanmaraşımızın yetiştirdiği genç ozanlarımızdan Ahmet Ceren vefatının 11. yıldönümü olması Kıvırcık Ali’yi yâd ederek programa başladı. İki saatlik programda Yaşar Gören, Ahmet Ceren ve Erbabi Kıvırcık Ali, Mahzuni Şerif ve Afşinli ozanların eserlerini okurken MARAŞFED kurucu genel başkanı Uğur Yinanç kuruluştan bugüne İstanbul da Kahramanmaraş Dernekleri Federasyonu ve üye derneklerin faaliyetlerinden ve yapacakları projeleri konuştu. Sultangazi ilçesi Malkoçoğlu mahallesinde Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunu 12 Şubat parkında çok güzel bir program ile kutlayacaklarını söyledi. 
Progmda ozan Yaşar Gören kendi kaleminden şilir ve türkülerle mesaj yağmuruna tutulurken ozan Erbabi Binboğalar Afşinden, Elbistandan Nurhaktan, Mahzuni Şeriften birbirinden güzel türkülere sazıyla sözüyle ses verdi.
Program sonrası MARAŞFED Genel Başkanı Uğur Yinanç, gazeteci Eyüp Kadir Kılcı ile birlikte ozanları Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç bey Mimaroba da bulunan Jimmy Joker adlı mekânında ağırladı. 
Ozan Yaşar Gören ile Ahmet Ceren birlikte hazırlayıp sundukları Binboğa’nın Sesleri programına her hafta Kahramanmaraşlı bir dernek başkanı ve sanatçı konuk oluyor.