enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Parçalı Bulutlu
30°C
K.Maraş
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
33,9875
EURO
37,8516
ALTIN
2.822,03
BIST
9.616,47

Büyükşehir Dulkadiroğlu Kırsalında da Ulaşım Atağını Sürdürüyor

Büyükşehir Dulkadiroğlu Kırsalında da Ulaşım Atağını Sürdürüyor
REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’na bağlı Hacıeyüplü Mahallesi’nin stabilize olan ana arterini 11 bin metrekare kilit parke ile kaplayarak mahallenin ulaşım standardını iyileştirdi.

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde daha ulaşılabilir bir Kahramanmaraş için geride kalan 4 aylık sürede 11 ilçenin tamamında toplam 438 Milyon TL’lik ulaşım yatırımı hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, ulaşım atağına devam ediyor. Yerleşim yerlerinin ulaşım standardını iyileştirerek vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sunmak için yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun Hacıeyüplü Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kilit parke uygulamalarını tamamladı.

​​​​​​​

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığınca gerçekleştirilen çalışmalarla mahallenin stabilize olan ana arteri 11 bin metrekare kilit parke ile kaplandı. Özellikle yağışlar sonrası ve kış aylarında aksamalara neden olan arterin kilit parkeyle kaplanmasıyla Hacıeyüplü’nün ulaşım konforu artırıldı. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirten mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.