enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0033
EURO
37,8557
ALTIN
2.819,96
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Parçalı Bulutlu
30°C
K.Maraş
30°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Çok Bulutlu
31°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
33,9875
EURO
37,8516
ALTIN
2.822,03
BIST
9.616,47

Dulkadiroğlu’nda Eski İtfaiye Parkı Yenileniyor

Dulkadiroğlu’nda Eski İtfaiye Parkı Yenileniyor
REKLAM ALANI

Dulkadiroğlu’nun önemli simgelerinden biri olan Eski İtfaiye Parkı, yenileme çalışmalarıyla yeni bir görünüme kavuşuyor. 
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, ilçenin önemli simgelerinden biri olan Eski İtfaiye Parkı’nda başlatılan yenileme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar, parkın daha ferah ve modern bir yapıya kavuşturulması amacıyla yürütülen çalışmalara ilişkin şunları söyledi: “Dulkadiroğlu’nun kalbinde yer alan Eski İtfaiye Parkı, uzun yıllardır vatandaşlarımıza hizmet veren önemli bir alandı. Ancak zamanla ihtiyaçları karşılayamaz hale gelen bu parkımızda, hemşehrilerimize daha modern ve kullanışlı bir yeşil alan sunmak amacıyla kapsamlı bir yenileme çalışması başlattık. Bu proje ile birlikte, parkımızı Dulkadiroğlu halkının dinlenip huzur bulacağı, çocuklarımızın güvenle oynayacağı, sosyal etkinliklerin düzenlenebileceği bir yaşam merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Yenileme çalışmalarımız kapsamında, yeşil alanları artırarak çevreye duyarlı bir düzenleme yapıyoruz. Geniş yürüyüş yolları, modern çocuk oyun alanları, dinlenme noktaları ve etkinlik alanları ile vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir park tasarlıyoruz. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltecek projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.