enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
33,9886
EURO
37,8641
ALTIN
2.823,14
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Hafif Yağmurlu
30°C
K.Maraş
30°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Çok Bulutlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
33,9875
EURO
37,8516
ALTIN
2.822,03
BIST
9.616,47

“Eşit Masallar” Gösteri Minik İzleyicilerinin Karşısına Çıkacak

“Eşit Masallar” Gösteri Minik İzleyicilerinin Karşısına Çıkacak
REKLAM ALANI

Sindirella, Rapunzel ve Kırmızı Başlıklı Kız gibi sevilen çizgi film kahramanlarının aynı sahnede buluşacağı “Eşit Masallar” adlı tiyatro gösterisi, 28 Mayıs Salı günü NFK Kültür Merkezi’nde çocuklar için perdelerini açacak.

Şiir ve edebiyatın başkentinde farklı yaş gruplarına yönelik çeşitli kültür sanat etkinlikleri sahnelenmeye devam ediyor. Bu kapsamda deprem bölgesi şehirlerde sahnelenen ve büyük ilgi gören “Eşit Masallar” adlı çocuk oyunu, 28 Mayıs Salı günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde perdelerini açacak. 11.30 ve 13.30 saatlerinde 2 seans olarak sahnelenecek gösterinin ardından katılımcılara hediye dağıtımı da yapılacak. Sindirella, Rapunzel, Pamuk Kalpli Prens ve Yedi Cüceler, Kırmızı Başlıklı Kız ve Kurbağa Prens masallarının kahramanlarının aynı sahnede buluşacağı oyunda, yeniden yorumlanan hikâyelerle toplumsal cinsiyet eşitliği, doğa ve çevre konularına dikkat çekilecek. Ücretsiz olarak sahnelenecek ve bir yandan eğlendirirken bir yandan da düşündürecek “Eşit Masallar” gösterisine tüm çocuklar davet edildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.