enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
34°C
K.Maraş
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
36°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
36°C
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
34°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16

Fetih Bulvarı’nın Ulaşımı Büyükşehir’le İyileştirildi

Fetih Bulvarı’nın Ulaşımı Büyükşehir’le İyileştirildi
REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en işlek arterlerinden Fetih Bulvarı’nda başlattığı asfalt çalışmasını tamamladı. Yenilenen yol bölgedeki esnaf ve vatandaşların beğenisini kazandı.

Şehrin ulaşım altyapısını geliştirmek ve güçlendirmek için yatırımlarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda da asfalt atağına devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca çalışma gerçekleştirilen lokasyonlardan biri de Fetih Bulvarı oldu.
​​​​​​​
Araç sirkülasyonunun yoğun olduğu arterde deforme olan kısımlar sıcak asfaltla tamir edilirken bölgede ulaşım konforu artırıldı. Asfaltı, yol çizgisi, yaya geçitleri ve trafik işaretçileriyle yenilenen arter, bölge esnafı ve vatandaşların da beğenisini kazandı. Vatandaşlar, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirterek Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Bölge Esnafı ve Vatandaşlar Çalışmalardan MemnunBölge esnaflarından Yaşar Sarıkaya, “Yolumuz çok güzel bir şekilde yenilendi. Gereken her şey fazlasıyla yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Yusuf Bayram, “Yolumuz asfaltı ve çizgisiyle birlikte yapıldı. Çok güzel oldu. Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Adem Kenger ise, “Çok güzel bir çalışma oldu. Araçlar artık ulaşımda problem yaşamıyor. Ulaşım konforu artırıldı” ifadelerini kullandı. Kadir Öztürk ise çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirterek Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.