enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5158
EURO
34,6976
ALTIN
2.489,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4942
EURO
34,7964
ALTIN
2.492,27
BIST
9.550,90

Fransa Televizyonunda Skandal Harita!

Fransa Televizyonunda Skandal Harita!

France24 kanalı yayın sırasında adeta terör örgütü PKK’ya destek veren skandal bir harita gösterdi. Fransız televizyonu yayımladığı sözde “Kürdistan” haritasında Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğu bölgelerini farklı bir yere aitmiş gibi gösterdi. Milyonlarca izleyiciye gösterilen harita, Fransa’nın son dönemde ülkeyi yangın yerine çeviren PKK yandaşlarının protestolarından herhangi bir ders almadığını da gözler önüne serdi.

Dünya Haberleri - Dünya Haber - Haberler

Fransa‘da geçtiğimiz günlerde bir saldırganın ateş açması sonucunda 3 kişi hayatını kaybetmiş 4 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından PKK yandaşları Paris sokaklarını adeta yangın yerine çevirmişti. Terör örgütü PKK’nın saldırganlığından akıllanmayan Fransa, terör örgütüne Türkiye karşıtlığı üzerinden destek vermeye devam ediyor.

TÜRKİYE’NİN TOPRAKLARINI BÖLDÜLER

Fransız yayın kuruluşu France24, yayımladığı bir haberde terör örgütünün Türkiye’yi bölme hayallerine destek veren bir harita kullandı. France24, yayımladığı sözde “Kürdistan” haritasında Türkiye topraklarının bir kısmını başka bir yere aitmiş gibi gösterdi.

SÖZDE HARİTA TEPKİ TOPLADI

“Ortadoğu Meseleleri” başlıklı yayında, ekranın sağ bölümünde yansıtılan sözde haritada sarı renkte “Kürdistan” ifadesine yer verilen bir haritalama yapıldığı dikkat çekildi. Türkiye, Irak ve Suriye’den toprak parçalarının kesintili noktalarla sözde “Kürdistan” haritasına eklendiği görsel büyük tepki topladı.

TÜRKİYE’NİN TOPRAKLARINI TANIMADILAR

Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğu şehirlerinin sözde “Kürdistan” toprakları olarak yansıtıldığı programda ayrıca Türkiye’nin Kürtleri tanımadığı ve bölgeyi “Güneydoğu Anadolu” olarak tanımladığı skandalı dillendirildi.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.