enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
36°C
K.Maraş
36°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
36°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
34°C
Perşembe Açık
36°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16

Gazeteci Ömer Faruk Salman Dünya Evine Girdi

Gazeteci Ömer Faruk Salman Dünya Evine Girdi
REKLAM ALANI

Anadolu Ajansı, Gaziantep Bölge müdürlüğü kadrosunda görev yapan yetenekli gazeteci Ömer Faruk Salman, güzeller güzeli Emine Uzun ile hayatını birleştirdi.

Ne Düğünden Vazgeçtiler Ne Şampiyonluk KutlamalarındanBu muhteşem düğün, 26 Mayıs Pazar günü Çırağan Mabeyn Salon’da gerçekleştirildi. Düğün, hem şıklığı hem de coşkusuyla davetlilerin hafızasında yer etti.
Genç çift, düğünlerinde adeta peri masalını andıran bir atmosfer yarattı. Gelin Emine Uzun’un zarafeti ve güzelliği, damat Ömer Faruk Salman’ın şıklığıyla birleşince ortaya göz kamaştırıcı bir tablo çıktı. Düğüne katılan çiftin aileleri, dostları ve meslektaşları, çiftin mutluluğuna ortak oldu ve gece boyunca gönüllerince eğlendi.

Ömer Faruk Salman, mesleğindeki başarısını ve azmini özel hayatında da sürdürerek, hayatının aşkı Emine ile bu özel günü taçlandırdı. Gazetecilik kariyerinde birçok önemli haberlere imza atan Ömer, şimdi de hayatının en güzel “EVET”i ile nikah defterine imza attı.Genç Çiftin nikah şahitliğini Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Kerem Kocalar, genç iş insanı Aykut Balcıoğlu siyasi parti temsilcileri ve oda başkanları yaptı.

Bu unutulmaz gün, Galatasaray-Konyaspor karşılaşmasının da gerçekleştiği bir tarihe denk geldi. Hayatlarının en önemli gününü kutlarken, Galatasaray’ın şampiyonluğunu da coşkuyla kutladılar. Maç sonrası başlayan şampiyonluk kutlamaları, düğün salonuna taşındı ve adeta iki büyük mutluluk bir arada yaşandı. Ne düğünlerinden ne de şampiyonluk kutlamalarından vazgeçen çift, bu uyum ve dengeyle birlikte mutlu bir geleceğe adım attıklarının sinyallerini verdi.

Düğünün en özel yanlarından biri de Salman ve Uzun ailelerinin gösterdiği sıcak misafirperverlikti. Aileler gençler için özel olan bu  günün unutulmaz olmasını sağladı. 

Ömer Faruk Salman ve Emine Uzun, bu özel günde yanlarında olan sevdikleriyle birlikte unutulmaz anılar biriktirdiler. Marastan Haberler ailesi olarak, çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyor, her anlarının bu düğün kadar coşkulu ve neşeli geçmesini temenni ediyoruz.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.