enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
33,9886
EURO
37,8641
ALTIN
2.823,14
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Parçalı Bulutlu
30°C
K.Maraş
30°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Çok Bulutlu
31°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
33,9875
EURO
37,8516
ALTIN
2.822,03
BIST
9.616,47

Gençler Hem Spor Yaptı Hem Doyasıya Eğlendi

Gençler Hem Spor Yaptı Hem Doyasıya Eğlendi
REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediyesi, Habitat iş birliğiyle Arslanbey Mesire Alanı’nda spor şenliği düzenledi. Yaklaşık 6 saat süren şenlikte gençler; voleyboldan tenise, basketboldan boksa, badmintondan atletizme kadar onlarca spor dalında hem eğlendi hem öğrendi.

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde şehirde gençlik faaliyetlerini artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı çerçevesinde Habitat iş birliğinde Arslanbey Mesire Alanı’nda spor şenliği düzenledi.

Yaklaşık 6 saat süren şenlikte gençler; voleyboldan tenise, basketboldan boksa, badmintondan atletizme kadar onlarca spor dalında hem eğlendi hem öğrendi. Profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yapan gençler, sporun birleştirici değerleriyle de tanışma imkânı buldu. Şenlikte doyasıya eğlenen gençler, etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gençler Etkinlikten Son Derece MemnunKahramanmaraş Habitat Derneği İl Sorumlusu Feyza Elif Akkaya, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle çocuklara yönelik spor şenliği düzenliyoruz. Olimpik değerler eğitimi çıkarımlarının bulunduğu bir etkinlik. Destekleri için Büyükşehir Belediyesine ve etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Çocuklar da spor şenliğinde çok eğlendiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Rabia Öztürk, “13 yaşındayım. Çok eğlenceli bir etkinlik oluyor. Futbol, uzun atlama, voleybol ve koşuyu denedim. Bize bu imkânı sağlayan Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Fatmanur Türkmen ise, “Buraya hocalarımızla birlikte geldik. Buradaki bütün spor dallarını denedim ve hepsi çok eğlenceli” ifadelerini kullandı. Yusuf Çınar Kundakçı, Muhammed Ali Karadaş ve Hayrunnisa Bozdağ da etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirterek spor şenliklerinin daha sık düzenlenmesini istedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.