enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0033
EURO
37,8557
ALTIN
2.819,96
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Parçalı Bulutlu
30°C
K.Maraş
30°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Çok Bulutlu
31°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
33,9875
EURO
37,8516
ALTIN
2.822,03
BIST
9.616,47

Kahramanmaraş’ta 7 Ağustos Elektrik Kesintisi: Mahalleler Belirlendi

Kahramanmaraş’ta 7 Ağustos Elektrik Kesintisi: Mahalleler Belirlendi
REKLAM ALANI

Kahramanmaraş’ta, 7 Ağustos Çarşamba günü büyük çaplı bir elektrik kesintisi yaşanacak. Akedaş tarafından yapılan açıklamaya göre, bu kesinti şehir genelinde şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle gerçekleştirilecek.

Kesinti Ne Zaman ve Ne Kadar Sürecek?Kesinti, sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar sürecek. Elektrik kesintisi, özellikle Göksun ve Onikişubat ilçelerinde yaşayan vatandaşları olumsuz etkileyecek. Bu durum, günlük yaşamda çeşitli aksamalara yol açabilir.Etkilenecek BölgelerKesintinin etkileyeceği bölgeler şu şekilde:

  • Göksun: Apıklar, Bozarmut, Güller, Büyükkızılcık ve Esenköy mahalleleri
  • Onikişubat: Kaynar Mahallesi Doksanlar Mevkii

Vatandaşlara ÖnerilerKesintinin uzun sürecek olması, vatandaşların günlük yaşamını zorlaştırabilir. Özellikle sıcak hava koşulları göz önüne alındığında, aşağıdaki önlemler alınması öneriliyor:

  • Buzdolapları ve derin dondurucuların kapılarını sık sık açmaktan kaçının.
  • Elektrikli cihazları prizden çekin.
  • Cep telefonlarınızı önceden şarj edin.

Akedaş’tan Güncel BilgilerAkedaş yetkilileri, kesinti süresince vatandaşları bilgilendirmeye devam edecek. Kesintiyle ilgili güncel gelişmeler için Akedaş’ın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları takip edilebilir.Kahramanmaraş’ta yaşanacak bu büyük elektrik kesintisi, vatandaşların günlük hayatını etkileyebilir. Yetkililerin, kesintiyi en kısa sürede tamamlayarak vatandaşların mağduriyetini en aza indirmeleri bekleniyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.