enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3745
EURO
35,0121
ALTIN
2.324,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3258
EURO
35,1397
ALTIN
2.296,21
BIST
9.055,75

Kahramanmaraş’ta kütüphanesiz okul kalmayacak!

Kahramanmaraş’ta kütüphanesiz okul kalmayacak!
A+
A-

Kütüphanesiz Okul Kalmayacak projesi kapsamında Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi Kütüphanesi’nin açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Büyükşehir Belediyesi olarak 25 kütüphanemiz ve 100 binin üzerinde kitapla hemşehrilerimize hizmet veriyoruz. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığımız destekleriyle şehrimize 100 sentetik saha kazandıracağız. Gençlerimizin yanındayız” diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında oluşturulan 426 kütüphaneden biri olan Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi Kütüphanesi’nin açılış programına katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Vali Ömer Faruk Coşkun’un yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir ve Sefer Aycan ile protokol üyeleri de yer aldı. Başkan Güngör yaptığı açılış konuşmasında, “Öncelikle bu eserleri şehrimize kazandıranlara yürekten teşekkür ediyoruz. Tabi ki her eğitim kurumumuzda kütüphane, kültür, sanat, spor, olmasını çok önemsiyoruz. Bugün Milli Eğitim Bakanlığımızın başlatmış olduğu ‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ projesinin ciddi bir adım olduğunu düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

100 Binin Üzerinde Kitapla Hizmet Veriyoruz

Konuşmasının devamında bir de gençlere yönelik müjde veren Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bizler de yerel yönetimler olarak okullarımıza, imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak 25 kütüphanemiz var. Burada da 100 binin üzerinde kitaplar var. Hangi kurumun olursa olsun bir kütüphane o beldede yaşayan herkesin kütüphanesidir. Bir de kültür ve sanat alanında bu şehir, şiir ve edebiyatın başkenti. Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanımız buraya geldi. Bize 40 tane halı saha sözü verdi. Biz de bunu kendi imkânlarımızla 100’e çıkaracağız inşallah” dedi. Açılış programı kurdele kesim töreni sonrası çekilen hatıra fotoğrafıyla noktalandı.