enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
33,9908
EURO
37,8453
ALTIN
2.821,64
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Parçalı Bulutlu
30°C
K.Maraş
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
33,9875
EURO
37,8516
ALTIN
2.822,03
BIST
9.616,47

KMTSO ve Vakıf Katılım’dan Paket E-Yönetim Platformu İş Birliği

KMTSO ve Vakıf Katılım’dan Paket E-Yönetim Platformu İş Birliği
REKLAM ALANI

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ve Vakıf Katılım, yenilikçi ürün olan P@ket e-Yönetim Platformu hizmeti için iş birliği yaptı. Bu kapsamda Oda üyeleri, e-dönüşüm hizmetlerini kullanmak isteyen Vakıf Katılım P@ket e-Yönetim Platformu avantajlarından yararlanacak.

Bünyesinde kayıtlı 12 bini aşkın üyesi olan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, katılım finans sektörünün referans kurumu olma vizyonuyla faaliyet gösteren Vakıf Katılım ile iş birliği yaptı. KMTSO ve Vakıf Katılım arasında imzalanan protokolle işletmeler, P@ket e-Yönetim Platformu’ndan ücretsiz ya da üst paketlerde indirimli yararlanacak.

BULUNTU: İŞLETMELERİMİZİN E-DÖNÜŞÜM SÜRECİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIMİş birliğine ilişkin konuşan KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, şunları söyledi: “Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin dijitalleşme sürecine katkı sağlamak adına Vakıf Katılım ile önemli bir adım attık. P@ket e-Yönetim Platformu sayesinde işletmelerimiz e-dönüşüm süreçlerini hızlandırarak işlerini daha verimli bir şekilde yürütebilecekler.
​​​​​​​
Ücretsiz ve indirimli hizmetler ile maliyetlerini düşürürken, aynı zamanda zaman tasarrufu da sağlayacaklar. Bu iş birliği, özellikle KOBİ’ler ve mikro işletmelerin rekabet gücünü artırma noktasında büyük bir fırsat sunuyor. Oda olarak, üyelerimize sunduğumuz bu tarz avantajlarla onların gelişimlerine katkı sağlamayı sürdüreceğiz.”

DEDİK: FİRMALAR İŞLEMLERİNİ WEB ÜZERİNDEN YAPABİLECEKVakıf Katılım Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Dedik ise şunları kaydetti: “KOBİ’ler, mikro işletmeler, girişimciler, Vakıf Katılım olarak özel hizmetler verdiğimiz ve onlara özel ürünler geliştirdiğimiz bir kategori. Bu iş birliği ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, P@ket e-Yönetim Platformu ile hesap ekstrelerine istedikleri zaman erişebilirken, tüm kart kampanyalarının dâhil olduğu kredi kartları ile tahsilat yapabilecek, link ile ödeme alabilecek, aynı zamanda e-Faturasını kesebilecek ve tüm bunları mobil uygulamadan ve web’ten rahatlıkla takip edebilecek.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.