enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3865
EURO
35,0621
ALTIN
2.326,80
BIST
9.117,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3865
EURO
35,0621
ALTIN
2.326,80
BIST
9.117,11

Murat Övüç Kahramanmaraş’ta konser verdi

Murat Övüç Kahramanmaraş’ta konser verdi

Kahramanmaraş Berberler ve Kuaförler, Güzellik Salonları Odası Başkan Adayı Ahmet Özkömeç, meslektaşları için Murat Övüç konseri düzenledi. Gece de yoğun ilgi gören Övüç, hayranlarıyla tek tek fotoğraf çektirdi.

İlk olarak programın açılış konuşmasını yapan Özkömeç, “Birlik ve beraberlik duygusu içerisinde bütün berber, kuaför, güzellik salonları ve odamıza kayıtlı diğer meslek gruplarından değerli meslektaşlarımı, odamızın hak ettiği yerde söz sahibi olması için hak ve hukuk çerçevesinde davranıp önümüzdeki oda seçimlerinde desteğinize talibim” dedi.

Seçim çalışmalarına başladığı ilk günden itibaren meslektaşlarının sorunlarını bizzat yerinde dinlediğini belirten Özkömeç, bunların çözümü için tek tek çalışmaları olacağını, meslektaşlarının bir adım daha ileri gitmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Konser için sahneye çıkan Murat Övüç ise salondakilerin yoğun ilgisini gördü. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Övüç, salonda gezinerek bir yandan şarkı söyledi, diğer yandan hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Gecenin sürprizi ise Murat Övüç için gelen doğum günü pastası oldu. Övüç’ün yeni yaş gününü kutlayan Özkömeç nice mutlu yaşlar diledi.

Hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle program sona erdi.