enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3645
EURO
34,9526
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3258
EURO
35,1397
ALTIN
2.296,21
BIST
9.055,75

Mutfak Müzesi’ne yoğun ilgi!

Mutfak Müzesi’ne yoğun ilgi!
A+
A-

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri için şehre gelen misafirler, Mutfak Müzesi’ne yoğun ilgi gösteriyor.

Kahramanmaraş’a ziyarete gelen misafirlerin uğrak mekanlarından Mutfak Müzesi’nde 12 Şubat yoğunluğu yaşanıyor. Şehrin mutfak kültürünü misafirlerine sergileyen Mutfak Müzesi, ziyaretçilerini kendisine hayran bırakıyor.
Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında Kahramanmaraş’a gelen yerli ve yabancı misafirler, Mutfak Müzesi’ne hayran kaldıklarını dile getirdi.
Konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları aktardı: “Dulkadiroğlu Belediyesi olarak ilk restorasyon çalışmamız olan Mutfak Müzesi, Kahramanmaraş’ımızın ziyaretçi bakımından en fazla ziyaret edilen ve ilgi gören mekanı oldu. Özellikle bu günlerde kurtuluş bayramı etkinlikleri kapsamında başka şehirlerden ve ilçelerimizden gele misafirlerin en çok ziyaret ettiği yer oldu. Mutfak Müzemiz Kahramanmaraş’ımızın mutfak kültürüne ışık tutan önemli argümanlara sahiptir. Şehrimize gelen misafirlerin bunu öğrenmesini önemsiyoruz. Malum günümüzde gastronomi turizmi oldukça yaygın. Şehrimizin mutfak kültürü de çok zengin ve çeşitlidir. Bu çeşitliliği ve zenginliği tanıtmak istiyoruz. Bu sebeple Mutfak Müzemizde çok çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Ben şehrimize gelen misafirlere hoş geldiniz diyorum. Mutfak Müzemizin dışında, Bahtiyar Yokuşumuz, Dulkadiroğlu Konağımız, Somut Olmayan Kültürel Miras Müzemiz ve Kahramanmaraş Araştırmalar Konağımızı da mutlaka görmelerini tavsiye ediyorum.”