enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3397
EURO
35,1192
ALTIN
2.307,48
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3258
EURO
35,1397
ALTIN
2.296,21
BIST
9.055,75

Şalvar Güreşi Dünya Şampiyonası 6 Şubat’ta başlayacak

Şalvar Güreşi Dünya Şampiyonası  6 Şubat’ta başlayacak
A+
A-

Kahramanmaraş’ta 40 ülkeden 300 sporcu katılacağı Şalvar Güreşi Dünya Şampiyonası 6 Şubat Pazar Günü gerçekleştirilecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, uluslararası bir spor etkinliğine daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Dünya Etnospor Konfederasyonu ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu koordinasyonunda 6 Şubat Pazar günü kentte Şalvar Güreşi Dünya Şampiyonası düzenlenecek. Merkez Spor Kompleksi’nde saat 10.00’da start alacak şampiyonaya; Arnavutluk, Bosna Hersek, Kanada, Jamaika, Kırgızistan, Moğolistan, Ruanda, Afganistan, İran, Azerbaycan, Rusya, Japonya, Almanya, KKTC, Brezilya, Gürcistan, Özbekistan, Bangladeş ile özerk cumhuriyetler ve bölgeler dahil olmak üzere 40 farklı ülkeden 300 sporcu katılacak.
ŞAMPİYONLAR GÖRSEL ŞÖLEN YAŞATACAK
Düzenlenecek şampiyonaya sporseverlerin yakından tanıdığı isimler de katılacak. Şampiyonada ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atan İsmail Balaban, Recep Kara, Fatih Atlı ve Osman Aynur gibi sporcular da yer alacak. Müsabakalarda yer alacak profesyonel sporcular izleyenlere görsel bir şölen sunacak.
“ŞAMPİYONAMIZ DÜNYA ÇAPINDA İLGİ GÖRECEK”
Doğan’ın sunumunun ardından etkinlikler kapsamında 6 Şubat’ta gerçekleştirilecek Şalvar Güreşi Dünya Şampiyonası ile ilgili bilgileri Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Aba ve Şalvar Güreşi As Başkanı Şahin Hopur verdi. Hopur, “Kahramanmaraş’ta düzenlenecek olan Şalvar Güreşi Şampiyonası’na 40 ülkeden 300’ün üzerinden profesyonel güreşçi katılacak. Şampiyonaya katılacak sporcuların arasında Kırkpınar Başpehlivanları da yer alıyor. Başpehlivanların yanı sıra dünya çapında çok önemli güreşçiler de yer alacak. İnşallah şampiyonamız sadece ülkemizde değil dünya çapında ilgi görecek. Düzenlenecek bu dev organizasyona ev sahipliği yapan başta Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Hayrettin Güngör olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.