enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
34°C
K.Maraş
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
36°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
36°C
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
34°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16

Sular Akademi personeli Kardiyopulmoner Resusitasyon eğitimi aldı!

Sular Akademi personeli Kardiyopulmoner Resusitasyon eğitimi aldı!
REKLAM ALANI

Kahramanmaraş Sular Akademi Hastanesinde sağlık personeline Kardiyopulmoner Resusitasyon (CPR) Eğitimi verildi.

Hastanenin Acil Tıp Uzmanı Doç. Dr. Selim Bozkurt tarafından düzenlene eğitim seminerinde hastalara doğru ve hızlı ilk yarım müdahale yöntemleri detaylı bir şekilde anlatıldı. 


Eğitimle ilgili bilgiler veren Doç. Dr. Selim Bozkurt, acil vakalarda doğru müdahalenin önemine vurgu yaptı.
Kardiyopulmoner Resusitasyon eğitimiyle personelin daha donanımlı hale geldiğini belirten Bozkurt, şunları kaydetti;
“Hastanemiz tüm birimleriyle kesintisiz hizmet vermektedir. Bu gün hastane personelimize Kardiyopulmoner Resusitasyon konulu eğitim verdik. Bu eğitimin amacı hastalarımıza tüm hemşire arkadaşlarımızın ve sağlık personellerinin doğru ve etkili bir hizmet vermesidir.

​​​​​​​
Tıp bilimi sürekli yeni bilgilerle gelişmektedir. Bu bilgileri arkadaşlarımıza aktarmak için hem kendimiz araştırmaktayız. Buna benzer eğitimler hastanemizde aralıklarla düzenlenmektedir. Amacımız hastalarımıza doğru ve etkili hizmet sunmaktır. Ani kalp durmasında veya ciddi travma durumlarında yada hastanede ani olarak kötüleşen hastalara doğru ve hızlı müdahalenin bu tarz eğitimlerle devam etmesi önem arz ediyor. Eğitime katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.