enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,2439
EURO
37,2018
ALTIN
2.979,50
BIST
8.884,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Açık
21°C
K.Maraş
21°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
22°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,2456
EURO
37,2199
ALTIN
2.988,05
BIST
8.869,98

“Yaşlılarımızın Günlük Yaşamlarını Çalışmalarımızla Kolaylaştırma Gayesindeyiz”

“Yaşlılarımızın Günlük Yaşamlarını Çalışmalarımızla Kolaylaştırma Gayesindeyiz”
REKLAM ALANI

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Çamlıca Restoran ve Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirilen programa katılan Başkan Görgel, “Sıcak yemek, ev temizliği, kişisel ve öz bakım, fizyoterapi, refakat, sağlık kontrolleri gibi birçok hizmetle yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Akıllı cihazlarla yaşlılarımızın sağlık durumlarını anlık kontrol ediyor, yaşlı dinlenme salonlarımızda yaşlılarımıza huzurlu bir ortam sunuyoruz” dedi.

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde toplumun tüm kesimlerine yönelik proje ve faaliyetlerini artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik daha düzenledi.

Şehrin yeni gözde mekânlarından Çamlıca Restoran ve Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirilen programda; Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in yanı sıra Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt ve İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, yaşlılarla bir araya gelerek sohbet etti.

“Yaşlılarımıza Hizmetlerimizi Kesintisiz Sürdürüyoruz”Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Öncelikle her biri birer çınar gibi kök salmış, tecrübeleriyle bizi aydınlatan kıymetli büyüklerimizle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum.

Büyükşehir Belediyemiz olarak, devletimizin de destekleriyle yaşlılarımıza olan vefamızı sunduğumuz hizmetlerle göstermeye gayret ediyoruz. Tıpkı Kahramanmaraş’ın kadim halılarındaki ilmekler gibi, hizmetlerimizi büyük bir titizlikle dokuyoruz. Sıcak yemek, ev temizliği, kişisel ve öz bakım, fizyoterapi, refakat, sağlık kontrolleri gibi birçok hizmetle yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz.
​​​​​​​
Akıllı cihazlarla yaşlılarımızın sağlık durumlarını anlık kontrol ediyor, yaşlı dinlenme salonlarımızda yaşlılarımıza huzurlu bir ortam sunuyoruz. Kıymetli büyüklerimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice yıllar diliyorum” cümlelerini kaydetti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.