enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Büyükşehir Belediyesi 600 personel ile sahalarda!

Büyükşehir Belediyesi 600 personel ile sahalarda!
A+
A-

Şehir genelinde yaklaşık 10 gündür etkili olan yoğun kar yağışına karşı 220 araç ve 600’ün üzerinde personeliyle Büyükşehir Belediyesi, 11 ilçenin kırsal mahallelerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kış şartlarıyla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 17 Ocak tarihinden bu yana yaklaşık 10 gündür kesintisiz gerçekleştirilen uygulamalarda, 220 araç ve iş makinesi ile 600’ün üzerinde personel aktif görev yapıyor. Kentin merkez ilçeleri olarak adlandırılan Onikişubat ve Dulkadiroğlu’nda karla mücadele, tuzlama ve solüsyon nöbetlerini sürdüren ekipler; Afşin, Andırın, Çağlayancerit, Ekinözü, Elbistan, Göksun, Nurhak, Pazarcık ve Türkoğlu dâhil olmak üzere 11 ilçenin tümünde eşzamanlı olarak çalışıyor.

Ulaşımda Aksamalar Engelleniyor

Çalışma gerçekleştirilen adresler arasında grup yolları da yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Tüm araç ve ekiplerimizle kış şartlarıyla mücadele çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın kesintisiz ulaşım sağlayabilmeleri ve trafikte aksamaların yaşanmaması adına 220 araç ve 600’ün üzerinde personelimizle sahadayız. ALO 153 çağrı hattından hizmet veren Afet Koordinasyon Merkezi’mize düşen ihbarlara anında müdahale ediyoruz” ifadelerine yer verildi.