enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,2658
EURO
34,7144
ALTIN
2.401,68
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,2613
EURO
34,7848
ALTIN
2.402,89
BIST
10.175,08

Kahramanmaraş’ın en iyi tatlıları buradan çıkıyor

26.10.2021
453
A+
A-

Her gün butik olarak sınırlı sayıda üretiyorlar.
Fazla talep var fazla üretelim diyip kaliteyi bozmuyorlar.
En iyi fıstığı, en iyi tereyağını kullanıyorlar.
Ekstra reklam yapma gereği duymadan kulaktan kulağa büyüyorlar.

Kahramanmaraş’ta 2 yıl önce açılan Çay Börek öncelikli olarak börek ve çay üzerine kahvaltı ağırlıklı başlattığı macerasında son zamanlarda muhteşem tatlılar yaparak başka bir yöne evrildi. Çay börek işletmesinin sahiplerinin işinde hassas ve titiz tutumları sayesinde şehrin en iyi ve en yeni tatlıları burada çıkmaya başladı. Özellikle Baklava ve Özel bülbül yuvası konusunda Gaziantep tatlılarını geçen işletmenin başarısı şehirde kulaktan kulağa duyulup ciddi bir alıcı kitlesine hitap etmeye başladı.

Tekerek yolu başlangıcında Kültür merkezi batısında bulunan Merkez şubede deneyimlediğimiz tatlılara editörlerimiz de tam not verdiler. Kahramanmaraş’ın böylesine başarılı tatlılar yapan bir işletmeye sahip olması gerçekten de büyük şans olarak nitelendirdiler.