enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4844
EURO
34,5900
ALTIN
2.481,00
BIST
9.538,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4844
EURO
34,5900
ALTIN
2.481,00
BIST
9.538,53

Kahramanmaraş’ta silahlı yağma zanlısı yakalandı!

Kahramanmaraş’ta silahlı yağma zanlısı yakalandı!
A+
A-

Kahramanmaraş’ta Silahla Yağma ve Uyuşturucu Ticareti Yapma Suçundan 23 Yıl Hapis Cezası ile Aranan Şahıs Kovalamaca Sonucu Yakalandı.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Ağır Ceza İlamat Masasınca Silahla Yağma ve Uyuşturucu Ticareti yapma suçundan 23 yıl 8 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan ve daha birçok suçtan kaydı olan H. A. K.(24) isimli şahısın Fevzi Paşa Mahallesi Kale civarında bir kahvehanede olduğu Asayiş Şube Ekiplerince tespit edilmiş, bahse konu yere polislerin intikal ettiğini farkeden şahıs kahvehaneden çıkarak yaya vaziyette kaçmaya başlamış, polis ekiplerinin kovalamacası sonucunda kale civarında kıskıvrak yakalanmıştır.
Ayrıca uyuşturucu bağımlısı olduğu bilgisi de edinilen şahısın daha öncede birçok kez bıçak kullanmak suretiyle insanların ellerinde ki cep telefonunu zorla alarak kaçtığı bu suçlardan da yargılandığı anlaşılmış, polis ekiplerince yakalanan şahıs alınan doktor raporu akabinde kapalı cezaevine sevki sağlanmıştır.