enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri

Sokağa Çıkma Yasağı Kararı Sonrası Kahramanmaraş’ta Uzun Kuyruklar

Sokağa Çıkma Yasağı Kararı Sonrası Kahramanmaraş’ta Uzun Kuyruklar
A+
A-

30 Büyükşehir ve Zonguldak illerinde sokağa 2 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından Kahramanmaraş halkı marketlere ve fırınlara hücum etti. Çok sayıda Fırının önünde onlarca kişilik dev sıralar oluştu. Tekerek yolu üzerinde bulunan Fırınlar önünde inanılmaz kuyrukların olması sosyal medya üzerinden tepkilere yol açtı.
Tekerek yolu üzerinde bulunan Karadeniz Fırını, Odak Fırını, Başak Unlu Mamülleri ve Birlik Ekmek Fırınının önündeki kuyruklar ve sosyal mesafe sınırına uyulmaması dikkatlerden kaçmadı.

Yapılan tüm uyarılara rağmen sosyal mesafenin korunmaması Kahramanmaraş halkının ve Tüm Türkiye’nin sokaklara dökülüp birşeyler alma çabasına girmesi şaşkınlıkla izlendi.

Sokağa Çıkma yasağının açıklanmasının ardından istisnaların geç açıklanmış olmasının bu durumu tetiklediğini söyleyen uzmanlar çok riskli bir durum ile karşı karşıya olduğumuzu belirtti.