enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3171
EURO
35,0910
ALTIN
2.299,97
BIST
9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3258
EURO
35,1397
ALTIN
2.296,21
BIST
9.055,75

3A Motors Kahramanmaraş’ta yeni yerinde!

3A Motors Kahramanmaraş’ta yeni yerinde!
A+
A-

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde faaliyet gösteren 3A Motors, yeni yerinde faaliyete başladı.
Boğaziçi güzergahı üzerinde yeni ve modern bir galeri olarak faaliyete geçen 3A Motors vitrindeki lüks otomobilleriyle dikkat çekiyor.


İşletmesini, 10 yıla aşkın süredir sektörde yer alan Özkan Berberoğlu’nun yaptığı 3A Motors vitrindeki araçları incelemek için instagramda 3a_motors hesabını takip edebilir, 0532 175 60 77 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz.


-“Temiz araçları tercih ediyoruz”
Yeni yerine taşınmalarının ardından Maraş Pusula Haber’e bilgilendirme yapan Özkan Berberoğlu, ikinci el otomobil alım-satımında her zaman temiz araçları tercih ettiklerini belirterek, “Piyasada fiyatlar her zaman inişli çıkışlı olabiliyor. Zaman zaman alım satımın yavaşladığı da oluyor ancak biz temiz araçları tercih ettiğimiz için bu araçların müşterisi her dönem oluyor.” dedi.


Her bütçeye uygun araçların mevcut olduğunu belirterek, herkesi işletmeye bir çay içmeye, araçları incelemeye davet eden Berberoğlu, “Bizim için müşteri memnuniyeti her zaman önceliklidir. Bu yüzden müşterilerimizin bizden araç aldıktan sonra sorun yaşamaması için araçlarımızı her türlü titizlikle inceliyor, gerekli kontrollerini ve bakımlarını yaptırıyoruz.” diye konuştu.


Berberoğlu, çok yakında bir çekiliş başlatacaklarını ve burada hem altın hem de oto kuaförü hediye edeceklerini, bunun için herkesin sosyal medya hesabından 3a_motors’u takip etmesi gerektiğini hatırlattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.