enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
34°C
K.Maraş
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
36°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
36°C
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
34°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16

Başkan Akpınar, Şerefoğlu Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Akpınar, Şerefoğlu Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
REKLAM ALANI

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, her hafta düzenlenen mahalle toplantıları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek mahallelerin sorunlarını dinlemeye ve çözümler üretmeye devam ediyor.

Başkan Akpınar, bu hafta Şerefoğlu Mahallesinde gerçekleştirilen toplantıda, mahalle sakinleriyle birebir görüşerek onların taleplerini ve önerilerini aldı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve belediye meclis üyelerinin katıldığı toplantı, Şerefoğlu Mahallesi Dulkadiroğlu Belediyesi Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirildi.  

Toplantıda konuşan Başkan Akpınar, mahallelerin sorunlarını yerinde dinlemenin ve çözüm önerilerini halkla birlikte belirlemenin önemine değindi.  

Başkan Akpınar, toplantının amacını şu ifadelerle özetledi:  “Amacımız, mahallemizi daha yaşanabilir, daha huzurlu ve daha modern bir yer haline getirmek. Sizlerin görüşleri ve önerileri bizim için çok değerli. Çünkü en iyi çözüm, sorunun kaynağında olanlardan, yani sizlerden gelir. Büyük bir felaket yaşadık. Bu büyük felaketin yaralarını da hep birlikte çözeceğiz. Mahallemizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek çözüm üreteceğiz. Her hafta bir mahallemizde bu istişare toplantısını yapıyoruz. Tüm mahallelerimizde bu çalışmayı sürdüreceğiz. Dulkadiroğlu ilçemizi güzelleştirme, daha yaşanılabilir yapma ve geliştirme adına gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.