enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3753
EURO
35,0108
ALTIN
2.325,32
BIST
9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3713
EURO
35,0024
ALTIN
2.325,92
BIST
9.099,63

İşitme kaybı tedavisinde aile desteği çok önemli

İşitme kaybı tedavisinde aile desteği çok önemli
A+
A-

Türkiye´de her yıl yüzlerce işitme kayıplı çocuk dünyaya geliyor. İşitme kaybı en genel şekliyle kişinin dışardan duyduğu sesleri işitme kabiliyetindeki azalıştır. Aile desteği olmadan atlatılması zorlu olan bu süreçte ailelere büyük yük düşüyor.

Sağlık Bakanlığı’nın Yeni doğan İşitme Taraması Programı’na göre Türkiye’de her yıl ortalama 2 bin 500 işitme kayıplı bebek doğuyor. Şu an 2 yaşında olan Duru Demirel de işitme kayıplı olarak dünyaya geldi. Koklear implant ameliyatı sonrası dil gelişiminde ilerleme kaydeden Duru, yaşıtları gibi hayatına devam ediyor.