enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3858
EURO
34,7059
ALTIN
2.417,96
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3786
EURO
34,7343
ALTIN
2.428,12
BIST
9.973,47

Başkan Görgel: “Anahtarımız; Tebessüm ve Sorumluluk Bilinciyle Hareket Etmek Olacak”

Başkan Görgel: “Anahtarımız; Tebessüm ve Sorumluluk Bilinciyle Hareket Etmek Olacak”

İtfaiye, Halk Ekmek ve araç sevk personelleriyle bir araya gelen Başkan Görgel, “Anahtarımız; tebessüm ve sorumluluk bilinciyle hareket etmek olacak. Bu yolda birlikte yürüdüğümüz tüm çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Göreve başlamasının ardından ilk mesai günü Büyükşehir Belediyesinde birimleri tek tek ziyaret ederek personellerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel,

ziyaretlerini sürdürdü. İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Halk Ekmek Fabrikası ve Araç Sevk Müdürlüğünü ziyaret ederek personellerle bir araya gelen Başkan Görgel, birimlerin faaliyetlerine ilişkin de bilgiler aldı. Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Görgel, “Çalışma arkadaşlarımızla tanışmaya belediye dışındaki daire başkanlıklarımız ve müdürlüklerimizle devam ediyoruz.

​​​​​​​

Bugün de İtfaiyemizi, Halk Ekmek Fabrikamızı ve Araç Sevk Müdürlüğümüzü ziyaret ederek çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik, sohbet ettik. Daha önce de söylediğimiz gibi anahtarımız; tebessüm ve sorumluluk bilinciyle hareket etmek olacak. Bu yolda birlikte yürüdüğümüz tüm çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyor, şehrimiz ve hemşehrilerimiz için göstermiş oldukları gayretler için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.