enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5354
EURO
34,9280
ALTIN
2.435,91
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,5187
EURO
34,9082
ALTIN
2.431,46
BIST
9.813,35

BBP’li Hayrullah Can Ziyaretlerini Sürdürüyor

BBP’li Hayrullah Can Ziyaretlerini Sürdürüyor

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde Büyük Birlik Partisinden Kahramanmaraş Milletvekili adayı gösterilen Hayrullah Can, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor
‘Bir oy Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, bir oy BBP’ye’ sloganıyla seçim çalışmalarını hız kesmeden yürüten BBP Milletvekili adayı Hayrullah Can’ın da içinde bulunduğu heyet Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasını (KMTSO) ziyaret etti.
KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Hayrullah Can ve BBP heyeti burada KMTSO yönetimi ile 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin yaralarının hızlı bir şekilde sarılması adına yapılması gerekenlerle ilgili firik alışverişinde bulundular.

BBP Milletvekili adayı Hayrullah Can daha sonrasında Kahramanmaraşlı aileleri ve esnafları ziyaret etti.
Ziyaret sonrasında BBP Milletvekili adayı Hayrullah Can, yaptığı açıklamada: “Tüm Şehitlerimize rahmet diliyorum, yaralılarımıza şifalar diliyorum. Kahramanmaraş’ımızı hep beraber ayağa kaldıracağız. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde kaç kişi oldukları belli olmayan Millet İttifakı’ndan farklı olarak, Cumhur İttifakının diğer bileşenleri gibi partimiz de kendi logosuyla seçimlere katılacaktır. ‘Bir oy Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, bir oy BBP’ye’ sloganıyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İnşallah 14 Mayıs seçimlerinden aziz halkımızın destekleriyle Cumhur ittifakı olarak galip çıkacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.