enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5169
EURO
34,9742
ALTIN
2.438,92
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Büyükşehir Karla Mücadele Mesaisinde

Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri beklenen yağış öncesi ana arterlerde konumlandı. Kar yağışının yoğun olduğu yüksek rakımlı bölgelerde ise yol açma çalışmaları sürüyor.

Büyükşehir Karla Mücadele Mesaisinde
A+
A-

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kırsal mahallelerde ve şehrin yüksek kesimlerinde tekrardan etkisini gösteren kar yağışına karşı teyakkuza geçti. Ekipler, kar yağışının devam ettiği bölgelerde kış şartlarıyla mücadele çalışmalarını sürdürürken, şehir genelinde beklenen kar yağışı öncesi ana arterlerde, bulvarlarda ve kavşaklarda konumlandı. Bölgenin gözde kış turizm merkezlerinden olan Yedikuyular Kayak Merkezi’ne ulaşım sağlayan arterde kar küreme, tuzlama ve solüsyon uygulamalarını sürdürüyor. Ayrıca Nurhak ve Göksun’da da yüksek kesimlerde ve kırsal mahallelerde etkisini gösteren kış şartlarına karşı mücadele çalışmaları devam ediyor.

Ekipler Teyakkuz Halinde

Büyükşehir Belediyesi’nden kış şartlarıyla mücadele çalışmalarına ilişkin yapılan açıklamada, “Şehir merkezimizin yüksek kesimlerinde ve ilçelerimizde tekrar etkisini gösteren kış şartlarıyla mücadele kapsamında çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şehir merkezimizde de tekrardan etkisini artırması beklenen olası kar yağışına karşı tüm araç ve personelimiz ana arter, bulvar, cadde ve sokaklarda konumlandı. Yaya ve araç trafiğinde oluşabilecek her hangi bir aksamaya mahal vermemek için mesai mefhumu dinlemeksizin çalışmalarımız devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.