enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0735
EURO
37,9679
ALTIN
2.800,13
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
32°C
K.Maraş
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,1054
EURO
38,0104
ALTIN
2.826,02
BIST
9.758,07

Büyükşehir’in Atölyelerinde Ürettiler, Fuarda Satışa Sundular

Büyükşehir’in Atölyelerinde Ürettiler, Fuarda Satışa Sundular
REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediyesinin kadın atölyelerinde üretilen ürünler, Geleneksel Ağustos Fuarı’nda satışa sunuldu. Atölyelerde bir yandan sosyalleşirken bir yandan da meslek edinen kadınlar, ürettikleri ürünlerin satışını yaparak aile ekonomisine de katkı sağlama fırsatı buluyor.

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ağustos Fuarı, büyük bir coşku ve katılımla devam ederken alanda kurulan stantlarda çeşitli ürünlerin satışı da sürüyor. KAFUM Fuar Alanındaki alışveriş stantlarından en çok ilgi görenlerden bir tanesi de Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde oluşturulan kadın atölyelerinin standı oldu.

Gülsüm Hanım Gümüşer ve Karaziyaret Sosyal Tesislerinde kadınlara yönelik düzenlenen Ahşap Boyama, Geri Dönüşüm, Sim Sırma, Dikiş ve Mefruşat atölyelerinde üretilen el emeği göz nuru ürünler, fuarı ziyaret eden vatandaşların beğenisine sunuluyor. Büyükşehir Belediyesinin atölyelerinde bir yandan sosyalleşirken bir yandan da meslek edinen kadınlar, ürettikleri ürünlerin satışını yaparak aile ekonomisine de katkı sağlama fırsatı buluyor. Kadın atölyelerinin standı, fuar süresince alanda ziyaretçilere hizmet vermeye devam edecek.

“Kadınlar, Aile Ekonomisine Katkı Sağlıyor”
Kadın Atölyeleri Sorumlusu Ayşe Deniz, “Gülsüm Hanım Gümüşer ve Karaziyaret Sosyal Tesislerinde verdiğimiz eğitimlerle kadınların ürettiği el emeği göz nuru ürünleri KAFUM Fuar Alanındaki standımızda katılımcıların beğenisine sunuyoruz. Ürünlerin satışını da yapıyoruz. Fuar süresince her gün farklı kurslarda kadınların ürettiği ürünlerin tanıtım ve satışını yapacağız. Kurslarımızda meslek edinen kadınlar, ürettikleri ürünlerin burada satışını yaparak aile ekonomisine katkı sağlama imkânı buluyor. Tüm vatandaşlarımızı standımızı ziyaret etmeye bekliyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.