enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5265
EURO
34,9185
ALTIN
2.432,55
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Kahramanmaraş’ta ev sahibini çılgına çeviren hırsızlık olayı!

Kahramanmaraş’ta ev sahibini çılgına çeviren hırsızlık olayı!
A+
A-

Kahramanmaraş’ta dış kapıyı çalan hırsız pes dedirtti. Durum üzerine ev sahibi çılgına döndü.

Orman Dairesinde yaşanan olayda, müstakil bir ikametin sürgülü kapısının giriş bölümü kimliği belirlenemeyen kişi ve kişiler tarafından sökülerek çalındı.

Ev sahibi, bahçede de demirler olduğunu belirterek, “Niye bunları çalmadın da kapıyı çaldın? Burada çamaşır makinesi de var. Bunu niye çalmadın da kapıyı söküp götürdün? İnsanı zorla kötü söyletiyorsunuz” diyerek tepki gösterdi. 

Ev sahibinin tepkisi sosyal medyada bir çok kullanıcı tarafından tebessümle karşılanırken, bazı kullanıcılar da Orman Dairesinde daha öncede kapının sökülerek çalınması olaylarının yaşandığını, bölgeye bu şekilde dadanan hırsızların olduğunu öne sürdü.