enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3786
EURO
34,7343
ALTIN
2.428,12
BIST
9.973,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3786
EURO
34,7343
ALTIN
2.428,12
BIST
9.973,47

Büyükşehir’in ‘Kütüphane Söyleşileri’ Usta Kalemlerin Katılımıyla Sürüyor

Büyükşehir’in ‘Kütüphane Söyleşileri’ Usta Kalemlerin Katılımıyla Sürüyor

Büyükşehir Belediyesinin Kütüphane Söyleşileri’nde şehrin usta kalemleri edebiyatseverlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Ay boyunca devam edecek söyleşilere tüm edebiyatseverler davet edildi.

Şiir ve edebiyatın başkentinde kültür sanat faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Kütüphane Söyleşileri’nde birbirinden değerli şair ve yazarlar edebiyatseverlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Halk Kütüphanelerinde düzenlenen programlar kapsamında; Mirsad Fırtına, Alparslan Yurtsever, Zekeriya Çakabey, Nuri Yıldız, Duran Boz, Yaşar Bayraktar ve Mustafa Köneçoğlu okurlarına seslendi.

Edebiyatseverler; Kurtuluş Savaşı döneminde Maraş, deprem, gençlerin sorunları ve çözüm yolları, çocuk ve kitap ilişkisi gibi pek çok konunun farklı perspektiften ele alındığı söyleşileri büyük bir ilgiyle takip etti.

Etkinliklerin çok verimli geçtiğini belirten okurlar, Büyükşehir Belediyesi ile yazar ve şairlere teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Kütüphane Söyleşileri etkinlik takvimine https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/12/05/aralik-ayi-kutuphane-soylesileri-program-takvimi internet adresinden ulaşılabileceği ve programlara tüm edebiyatseverlerin davetli olduğu belirtildi.

​​​​​​​

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.