enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,2421
EURO
37,2244
ALTIN
2.987,24
BIST
8.859,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Açık
21°C
K.Maraş
21°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Açık
23°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,2456
EURO
37,2199
ALTIN
2.988,05
BIST
8.869,98

Dulkadiroğlu’ndan Ballıca’da Kilit Parke Çalışması

Dulkadiroğlu’ndan Ballıca’da Kilit Parke Çalışması
REKLAM ALANI

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin altyapı ve üstyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda Ballıca Mahallesi’nde başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmaları titizlikle devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, ilçenin genelinde yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Mahallelerimizin ihtiyaçlarını belirleyerek hızlı ve etkili çözümler üretmeye devam ediyoruz.
​​​​​​​
Ballıca Mahallemizdeki kilit parke taşı çalışmamız, vatandaşlarımızın daha konforlu bir yaşam sürmeleri adına attığımız adımlardan sadece biri. İlçemizin her köşesinde modern ve sağlam altyapı oluşturmak için tüm ekibimizle yoğun bir çaba içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Ballıca Mahallesi sakinleri, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirirken, Başkan Akpınar da çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak mahalle halkının hizmetine sunulacağını belirtti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde diğer mahallelerde de benzer çalışmalarını sürdürüyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.