enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
31°C
K.Maraş
31°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
28°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,0462
EURO
37,9983
ALTIN
2.822,89
BIST
9.957,72

Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’na Katılımcı Başvuruları Başladı!

Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’na Katılımcı Başvuruları Başladı!
REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in seçim vaatlerinden “Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı” Ağustos ayı içerisinde vatandaşlarla buluşacak. Fuara katılım sağlamak isteyen esnaflar, 20 Temmuz tarihine kadar telefonla veya şahsen başvuru yapabilecek.

Göreve geldiği günden itibaren gerçekleştirdiği faaliyetlerle vatandaşların takdirini kazanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, seçim vaatlerinden bir tanesini daha hayata geçiriyor. 1984 yılından 2000’li yıllara kadar düzenli olarak gerçekleştirilen ve daha sonrasında yapılmayan “Kahramanmaraş Ağustos Fuarı” 20 yıl aranın ardından yeniden vatandaşlarla buluşacak.

Ağustos ayı içerisinde KAFUM Atatürk Parkı’nda düzenlenecek fuarda; yöresel ürünler, hediyelik eşyalar, çocuk etkinlikleri, konserler, yeme – içme alanları, lunapark ve çeşitli spor etkinlikleri katılımcılarla buluşacak. Vatandaşlar fuarda çeşitli etkinliklerle eğlenceli zaman geçirmenin yanı sıra anılarını da tazeleme fırsatı bulacak.

​​​​​​​

Fuara katılım sağlamak isteyen esnaflar ise 20 Temmuz tarihine kadar 0552 983 24 09 numaralı telefonla irtibat kurarak veya Tarihi Köker Konağı’nda bulunan Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğüne şahsen müracaat ederek başvuru yapabilirler.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.