enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46

Kahramanmaraşlı Şampiyon Kokoreç’i çok sevdi!

Türkiye’nin en büyük gıda firmalarından birisi olan “Şampiyon Kokoreç” Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde açtığı şubesinde kısa sürede vatandaşların beğenisini topladı.

A+
A-

Haydar Bey Mahallesi Tekerek Kapalı çarşı karşısında faaliyet gösteren şube, lezzetleriyle herkesin gönlünde taht kurdu.

Sakatat türlerinin yanı sıra çorba, tantuni, ıslak hamburger, et köfte gibi yemek türlerinin de bulunduğu şube, alternatiflerinden dolayı en çok tercih edilen noktalardan birisi olarak göze çarpıyor.

İşletme sahibi Burak Başaran, firmanın Türkiye’de 1962’de kurulduğunu ve bu firmanın bir bayisini Kahramanmaraş’a getirmenin gururunu yaşadığını belirterek, “Ben vatandaşlarımızın burada orijinal kuzu kokorecinin lezzetini tatmasını istiyorum.” dedi.

Sakatat tüketmeyen veya bugüne kadar hiç denememiş olan kişileri de işletmeye davet ederek, bu konuda iddialı olduklarının altını çizen Başaran, şunları kaydetti:

“Bizim ürün yelpazemiz çok geniş. Herkese ve her kesime hitap eden bir menü çeşitliliğimiz var. Mutlaka Şampiyon Kokoreç’e en azından bir kere de olsa uğramalarını istiyoruz. Sakatat dışında Mersin Tantuni, Islak Hamburger, normal Hamburger ve Stick Burgerimiz, Çorba çeşitlerimiz, tavuk şişimiz var. Sakatat tüketmeyenlerde, arkadaşlarıyla birlikte gelip istediği ürünü yiyebilir.”

Restourantın sabah 10.00 ile gece 04.00 saatleri arasında açık olduğunu, aynı saatlerde sipariş hatlarının da hem yemek uygulamaları hem de 0344 502 45 45 numaralı telefondan ulaşılabileceğini ifade eden Başaran, kentin her bölgesine hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.