enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri

Kahramanmaraş’ta ‘Haydi Çocuklar Camiye’ projesi kapsamında çocuklara ödül verildi

Kahramanmaraş’ta ‘Haydi Çocuklar Camiye’ projesi kapsamında çocuklara ödül verildi
A+
A-

‘Haydi Çocuklar Camiye’ projesine Kahramanmaraş’tan katılan 1000 çocuğa, Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği tarafından ödül verildi.

Türkiye genelinde organizasyonunu Server Yaşam Vakfı’nın organize ettiği, Kahramanmaraş’ta paydaş kuruluş olarak, Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği tarafından yürütülen, 28 Ocak Sabah namazı ile başlayıp, 4 Şubat Yatsı namazı ile sona eren, “Haydi Çocuklar Camiye” yarışmasına Kahramanmaraş’tan 3658 çocuk, Türkiye genelinde ise 167 554 çocuk kayıt yaptırdı.

“Haydi Çocuklar Camiye” yarışması kapsamında, Kahramanmraş’ta projeye katılan ve kura ile hediye kazanan 1000 çocuğa, Onikişubat ilçesinde Prof. Dr. Mahmud Es’ad Coşan Camiinde, Dulkadiroğlu ilçesinde Mehmed Zahid Kotku Camiinde düzenlenen ödül töreni ile hediye kartları takdim edildi.

Yoğun katılımın olduğu program; Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayıp, “Haydi Çocuklar Camiye “projesinin tanıtımı ile devam etti. Program, “Namazın Önemi” temalı konuşma, çocuklara temsili ödül takdimi, öğlen namazı ve namaz sonrasında ödül kazanan çocuklara hediye kart dağıtımı ile sona erdi.

             Proje hakkında açıklama yapan dernek başkanı Ahmet Özkul; “Haydi Çocuklar Camiye”  projesinde bu yıl hem daha fazla çocuğumuzu projeye katmak, hem de çocuklarımıza bir değer kazandırmak, onlara güvendiğimizin farkındalığını oluşturmak amacıyla değişikliğe gidildi, çocuklarımız kendi kayıtlarını kendileri yapıp, evde veya camide kıldıkları namazlarını kendileri sisteme giriyorlar, burada çocuklarımızın güven esasına dayalı bir çalışma oluyor, dolayısıyla sağduyulu bir bireyin en önemli vasıflarından biri olan güvenin, bu şekilde kazanım olarak çocuklarımıza kazandırılmış olduğunu söyledi.

Özkul; “Haydi Çocuklar Camiye” yoğun bir katılımla güzel bir program olduğunu belirterek, yarışmanın il ödül programına desteklerinden dolayı Çarşımpark AVM ve İstikbal Hüsna Centroom Mağazasına, programa katılım sağlayanlara ve programı gerçekleştiren ekibe gönülden teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.