enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5005
EURO
34,9292
ALTIN
2.432,98
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,5187
EURO
34,9082
ALTIN
2.431,46
BIST
9.813,35

Mahalle Muhtarlarına Sağlık Hizmetleri Anlatıldı

Mahalle Muhtarlarına Sağlık Hizmetleri Anlatıldı
12.12.2022
166
A+
A-

Kahramanmaraş Özel Sular Akademi Hastanesi ve Özel Sular Vatan Hastanesi’ndeki görevli doktorlar, mahalle muhtarlarına hastanedeki sağlık hizmetleri ve yapılan ameliyatlar hakkında bilgi verdi.

Kahramanmaraş Özel Sular Akademi Hastanesi ve Özel Sular Vatan Hastanesi’ndeki görevli doktorlar, mahalle muhtarlarına hastanedeki sağlık hizmetleri ve yapılan ameliyatlar hakkında bilgi verdi.

Toplumun farklı gruplarını hastane bünyesinde bilgilendirme toplantılarına devam eden Özel Sular Akademi Hastanesi ve Özel Sular Vatan Hastanesi vatandaşlara sağlık hizmetini sunmaya devam ettiği belirtildi. Hastane yönetimi ve doktorlar, mahalle muhtarlarına sunulan sağlık hizmetleri ve yapılan önemli ameliyatlar hakkında slayt eşliğinde bilgi verdi.

Bilgilendirme toplantısında hastanenin yönetim kurulu adına konuşan Ecz. Halil İbrahim Avşaroğlu, “Bu hastanede kardiyovasküler cerrahi ameliyatları kapalı ve açık olarak yapılıyor. Hastane bünyesinde anjiyo ünitemiz bulunmakta olup, kalp pili ve stent işlemleri sorunsuzca halledilmektedir. Ayrıca hastane bünyemizde BT anjiografi cihazımız ile de ileri tetkik yapabilir kapasitedeyiz” dedi.

Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Mehmet Acıpayam ise, “Kliniğimizde yaptığımız açık ve kapalı kalp ameliyatlarının tanıtımını yaptık. İnsanlara daha kolay ulaşmak için muhtarlarımız ile buluştuk ve bilgilendirdik. Muhtarlarımızın bu ameliyatlara olan güvenlerini tazelemek istedik ve diyoruz ki, bizim bölümümüz de Türkiye’de yapılan tüm kalp ameliyatları yapılmaktadır”diye konuştu.

Kalp Damar Cerrahı Doç. Dr. Erdinç Eroğlu da, “Amacımız yaptığımız hizmetlerin halka daha hızlı ulaşması için muhtarlarımız vasıtasıyla bilgilendirmek istiyoruz. Hiçbir hastanın Kahramanmaraş dışına gitmesini istemiyoruz”ifadelerini kullandı.

Ortopedi uzmanı Doç. Dr. Ahmet Köse ve Opr. Dr. Ramazan Danışman hastaneler bünyesinde yapılan ortopedi ameliyatları ve özellikle mikro cerrahi işlemleri hakkında bilgi verirken, Cildiye Uzmanı Uzm.Dr. Mustafa Kaan Taşolar ise cildiye polikliniğinde yapılan işlemler ve özellikle yeni açılan saç ekim ünitesi hakkında bilgiler aktardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.