enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5975
EURO
34,7931
ALTIN
2.498,37
BIST
9.439,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,5975
EURO
34,7931
ALTIN
2.498,37
BIST
9.439,94

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖMER ÖZKAN, BU SEÇİMİN SÜPRİZİ MHP OLACAK

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖMER ÖZKAN, BU SEÇİMİN SÜPRİZİ MHP OLACAK

Gün boyu esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan, Kahramanmaraş’ın dört bir yanında seçimlere yönelik saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ömer Özkan, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyor.

Kahramanmaraş ve İlçelerinde mahalle mahalle esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek, onları
Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP’ye oy vermeye davet eden MHP Milletvekili adayı Ömer Özkan, Bu seçimin diğer seçimlerden farklı olduğunu ve MHP’nin bu seçimde sürpriz yapacağının altını çizdi.

Gerek il, gerek ilçe teşkilatları ile gece gündüz demeden var güçleri ile çalıştıklarının altını çizen MHP Milletvekili Adayı Ömer Özkan: ”Teşkilatımız, Adaylarımız, çalışanlarımız, ilçe yönetimlerimiz, il yönetimimiz, Ocak Başkanlarımız, Belediye Meclis üyelerimizle tam kadro Milliyetçi Hareket Partisi olarak sahada üstün bir gayretle adım atılmadık yer, çalmadık kapı, tokalaşmadık el bırakmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

“MHP olarak hassasiyetle davranıyoruz”

6 Şubat Depreminden dolayı şehirde yaşayan vatandaşların durumlarına yönelik olarak buruk bir seçim kampanyası sürdürdüklerinin altını çizen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ömer Özkan şunları ifade etti: “Tabi bu dönem diğer dönemlerden farklı olarak birazda buruk bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Malumunuz depremden sonrası MHP olarak hassasiyetle davranıyoruz. Vatandaşlarımızın hassasiyetini bilerekten bir kampanya yürütmeye çalışıyoruz. Mesela araçlarda müzik yayınları yapmıyoruz, araçları giydirmiyoruz. Ama bu noktada bireysel olarak vatandaşlarımızı gezerek her noktada ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

“MHP Kahramanmaraş’ta bir tarih yazacak”

Seçim çalışmaları kapsamında gittikleri yerde karşılaştıkları ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Milletvekili Adayı Ömer Özkan şöyle konuştu: “Tabi bu seçimlerde MHP’ye olağan üstü bir ilgi var. Biz de bir oy sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir Oy da MHP’ye diyerekten bir kampanya yürütüyoruz. Bununda şehrimizde çok olumlu geri dönüşleri olduğunu gözlemliyoruz. Bu seçimin bana göre sürpriz partisi MHP olacak. MHP Kahramanmaraş’ta bir tarih yazacak. Ve tarihinde almadığı oy oranını rekor bir oy oranıyla TBMM de temsil edileceğini gözlemliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.