enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3841
EURO
34,6080
ALTIN
2.390,84
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3792
EURO
34,6838
ALTIN
2.401,46
BIST
10.043,05

Minikler, Büyücü ve Fare Gösterisini Çok Sevdi

Minikler, Büyücü ve Fare Gösterisini Çok Sevdi

Büyükşehir Belediyesi, Büyücü ve Fare adlı tiyatro gösterisini NFK Kültür Merkezi’nde çocuklarla buluşturdu. Miniklerin doyasıya eğlendiği gösteri, hayvan sevgisi konusunda da çocuklara eğitici bilgiler aktardı.

Sosyal belediyecilik kapsamında faaliyetlerini artırarak sürdüren ve daima vatandaşlarla iç içe olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinlikleri çocuklarla buluşturmaya devam ediyor.

Çocukların hafta sonu tatilini daha verimli şekilde değerlendirmesi için çeşitli etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, ‘Büyücü ve Fare’ adlı gösteriyi miniklerle buluşturdu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

​​​​​​​

Minikler, büyücü ve farenin tatlı macerasını ve minik farenin iç huzuru bulmak için verdiği mücadeleyi konu alan gösteriyi büyük bir ilgiyle takip ederken; düzenlenen etkinliklerin çocukların kişisel ve sosyal gelişimi açısından çok önemli olduğunu belirten ebeveynler, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, farklı yaş gruplarına yönelik kültür sanat faaliyetlerinin kesintisiz devam edeceği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.