enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,5976
EURO
34,7961
ALTIN
2.488,42
BIST
9.457,82

Şarkıcı Seçil Çiftçi Eski Sevgilisini Öldürüp Ormana Gömdü

Şarkıcı Seçil Çiftçi Eski Sevgilisini Öldürüp Ormana Gömdü
16.01.2023
163
A+
A-
Şarkıcı Seçil Çiftçi sevgilisini sandalye demiriyle öldürdü! Cinayet böyle  ortaya çıktı! - Galeri - Yaşam

Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi, defalarca barışmak için kapısına gelen eski erkek arkadaşını öldürdü. Eski sevgilisinin cesedinden kurtulmak için babasından da yardım isteyen Çiftçi cansız bedeni ormanlık alana götürüp gömdü.

Şarkıcı ve model Seçil Çifçi, iddiaya göre eski sevgilisi Semih Sevgi’yi öldürdü.

Birçok kez Çiftçi’nin evine gelen Sevgi, barışmak istedi. Seçil ise reddetti.

Kanal D Haber’in haberine göre eski sevgili son defa eve geldiğinde bu sefer Seçil, onu içeri aldı. İkili konuşmaya başladı ama konuşma uzun sürmedi. Tartışmaya dönen konuşmada Seçil, sert bir cisimle eski sevgilisine defalarca vurdu.

Sevgi olay yerinde hayatını kaybederken kadın babasından yardım istedi. Baba ile kızı elleri ve ayakları bağlanmış cesedi ormanlık alana götürdü.

Cesedi mantar toplayan bir aile bularak jandarmaya haber verdi.

Olay yeri inceleme erkek cesedinin kimliğini parmak izi üzerinden tespit etti.

İlk incelemenin ardından, Semih Sevgi’nin ailesiyle irtibat kuruldu ve maktulün Tokat’ta ikamet ettiği, ancak kendisinden haber alınmadığı için ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulduğu tespit edildi. 

SOSYAL MEDYADAN YAKALANDI

Ekipler, hayatını kaybeden şahsın sosyal medya hesaplarını incelendi. Olayda şüphesi olduğu değerlendirilen şahıslara yönelik olarak 4 ayrı adreste eş zamanlı arama yapan Jandarma ekipleri; Semih Sevgi’nin eski kız arkadaşı Seçil Çiftçi’nin çelişkili ifadelerinden şüphelendi.  Seçil Çiftçi’nin sosyal medya hesaplarından maktulü tehdit ettiği üzerine bulgular elde eden ve kaldığı evde uyuşturucu bulan ekipler Seçil Çiftçi’yi gözaltına aldı.

İTİRAF ETTİ

Seçil Çiftçi, ifadesinde eski erkek arkadaşı Semih Sevgi ile ayrıldıklarını, ancak Semih Sevgi’nin kendisini rahatsız etmeye devam ettiğinden aralarında çıkan kavgada öldürdüğünü, sonra cesedi babası C.Ç. ile birlikte Sancaktepe’de ormanlık alana bıraktıklarını itiraf etti. Suçunu itiraf eden Seçil Çiftçi ve baba C.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.