enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3867
EURO
35,0622
ALTIN
2.325,73
BIST
9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3713
EURO
35,0024
ALTIN
2.325,92
BIST
9.099,63

SEÇKİN CATERİNG YENİ YERİNDE “MEMLEKETİMİZ İÇİN HİZMETE DEVAM EDİYORUZ”

SEÇKİN CATERİNG YENİ YERİNDE “MEMLEKETİMİZ İÇİN HİZMETE DEVAM EDİYORUZ”

Seçkin Catering Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Uğur, Şazibey Mahallesi Batı Çevre Yolu Bulvarında’ işletmelerinin yeni yerinde hizmet vermeye başladığını söyledi.

Bu zor süreçten hep birlikte çıkılabileceğini söyleyen Uğur, “Yaşadığımız 6 Şubat depremi öncesinde faaliyete hazırladığımız yeni tesisimizde, mevcut işletmemizin enkaz altında kalması sebebiyle ile depremden hemen sonra faaliyete yeniden başladık. Şehrimizin her alanda olduğu gibi temel ihtiyaç olan yemek hizmetini ilgili kuruluşlarla koordinasyon halinde hemşerilerimize sunduk. Bu süreçte aldığımız geri dönüşler de bizi çok mutlu etti. Afet sonrası vatandaşlarımızaişletmemizin kapılarını açmak üzere ciddi gayret sarf ettik. İşletmemizi çok şükür tekrar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmak ve üretmek bizleri o kadar iyi hissettiriyor ki.” Dedi.

ŞU AN EN ÖNEMLİ ŞEY İSTİHDAM

Seçkin Catering’te çok sayıda insana istihdam sağlandığına da değinen Uğur, “İşletmemiz yeniden faaliyetine başladıktan sonra birçok alanda kente hizmet vermeye başladı. Yemek ihtiyacı olan işletmelere olumlu dönüş yapmak bizlere çok iyi geliyor. Ve her şeyden önemlisi bizimle birlikte çalışan aşçılarımız, dağıtıcılarımız ve diğer bölümlerde ki arkadaşlarımız içinde istihdam sağlamış oluyoruz. Her zaman kazancın önemi var. Ama bu zorlu süreçte evlerine bakma yükümlülüğü çalışanlar için her zamankinden daha önem arz ediyor. Bu yüzden yanımızda ki çalışma arkadaşlarımıza böyle fayda sağlamaya vesile olmanın memnuniyetini yaşıyoruz.” İfadelerini kullandı.

YENİDEN BAŞLAYINCA HAYAT BULDUK.

Yeniden faaliyete geçmelerinin çok olumlu karşılandığını belirten Uğur, “İşletmemize müşterilerimizden ve çevremizden çok olumlu geri dönüşler aldık. Bundan sonra ki süreçte de işletmemizin ve şehrimizin kalkınması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu güzel ve kadim şehrin her sokağında anılarımız var. Ve daha güzel günlerin hemen gelmesi için hem dua ediyoruz hem de tüm gayretimizle çalışıyoruz. Yeniden başlayınca hayat bulduk.” Şeklinde konuştu.

Kalite ve lezzetten ödün vermeyeceklerini vurgulayan Uğur, “Üretim tesisimizde teknolojik olarak ve kalite standartları olarak en üst düzeyde hizmet veriyoruz. Kalitemizi ve lezzetimizi asla değiştirmiyoruz. Bu şehrin insanları için en iyi ürünlerle en lezzetli yemekleri yine biz yapacağız. Müşterilerimizi memnun etmek şimdi her zamankinden daha önemli. Zor bir sürecin içerisinde herkes yediği yemekten tat almalı. İlk günden beri aynı düsturla devam ettik. Bu öngörüyle hizmetimiz devam edecek. Bu şehrin evlatları olarak bu şehri eski günlerine tekrar kavuşturacağız.” Diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.