enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46

Tekke Kentsel Dönüşüm projesinde sona yaklaştı!

Tekke Kentsel Dönüşüm projesinde sona yaklaştı!
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında Kurtlar ve Saçaklızade’de inşa edilen 20 blok, iç mekân işlerinin ardından hak sahiplerine teslim edilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Saçaklızade Mahallesi’nde başlatılan 113 daire ve 3 bloktan oluşan projede ince işçilik çalışmalarına başlandı. Kurtlar’da 17 blokluk yapım işinde de sona yaklaşıldı.

555 Daire İnşa Ediliyor

Sürdürülen çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Tekke Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Saçaklızade’de 100 konutu hak sahiplerimize teslim etmiştik. Yine Saçaklızade’de yapımı süren 113 konutta da sona gelindi. Kurtlar Mahallemizde de 17 blokluk inşaat hızla sürüyor. 72 dönüm alan üzerinde yürüyüş yolları, spor alanları ve sosyal tesisleriyle çok önemli bir proje yükseliyor. Yusuflar Mahallesi’nde hayata geçirilecek projede de son aşamaya gelindi. Şehrimiz için hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.