enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3906
EURO
34,8024
ALTIN
2.440,02
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3786
EURO
34,7343
ALTIN
2.428,12
BIST
9.973,47

Rektör Prof. Dr. İsmail Bakan’ın Ramazan Bayramı Mesajı:

Rektör Prof. Dr. İsmail Bakan’ın Ramazan Bayramı Mesajı:

“Manevi iklimiyle bizleri kuşatan üç ayları tamamlıyor, ibadetlerimizle ve toplumsal dayanışmanın en güzel örnekleri ile ihya etmeye gayret gösterdiğimiz onbir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i geride bırakıyoruz. Tüm dualarımızın kabul olmasını temenni ediyor, yüce Allah’a bizleri bir bayram gününe daha eriştirdiği için şükrediyorum.
Hepimizin bildiği gibi yüzyılın afeti dolayısıyla halen bir yanımız eksik ve kaybettiklerimizin hüznü ile yine buruk bir bayram idrak ediyoruz. Diğer taraftan Gazze’de yaşanan vahşet ve insanlık dramı karşısında elem duyuyoruz. Bu vesileyle hem depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı, hem de Gazze’de katledilen Filistinlileri bir kez daha rahmetle anıyorum. Ümit ediyorum ki, uhrevi kapıların açıldığı Ramazan Bayramı tüm gönül coğrafyamızda barışa, ve esenliğe vesile olur. 
Sözlerime son verirken ülkemizde huzur ve güvenin teminatı olan emniyet mensuplarımızı da şükranla anmak istiyorum. Ramazan Bayramı ile aynı gün kutlanacak olan 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla fedakar polislerimizi tebrik ediyor, aileleri ve sevdikleri ile birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.
Bu vesileyle bir kez daha Ramazan Bayramımız mübarek olsun diyor; öğrencilerimize, üniversitemizin değerli akademik ve idari personeline, tüm Kahramanmaraşlılara, aziz milletimize ve tüm inananlara saadet dolu bir bayram diliyorum.” 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.