enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3794
EURO
34,7254
ALTIN
2.396,67
BIST
10.103,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3792
EURO
34,6838
ALTIN
2.401,46
BIST
10.043,05

Başkan Cüce; “Göksun için elimizi taşın altına koyarak, Büyükşehir Belediye’miz ile uyum içinde çalışıp ilçemize hizmet edeceğiz”

Başkan Cüce; “Göksun için elimizi taşın altına koyarak, Büyükşehir Belediye’miz ile uyum içinde çalışıp ilçemize hizmet edeceğiz”

Kahramanmaraş’ta görev yapan bir grup gazeteci Göksun Belediye Başkanı olarak seçilen Selim Cüce’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce: “Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz, düsturu ile çalışıp güzel ilçemize hizmet edeceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışacaklarının altını çizen Başkan Cüce konuşmasında: “Büyükşehir belediyemiz ile işbirliği içinde ilçemiz için, şehrimiz için hizmet edeceğiz. Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Başkan Cüce, konuşmasının devamında: “Halkımızın sesine kulak veren bir hizmet anlayışı ile çalışacağız. Bu süreçte basın mensuplarımızın da işbirliğini çok önemsiyoruz. 5 yılın sonunda Göksun’u yeniden inşa etmiş ve hak ettiği refah’a kavuşturmuş olacağız.”

Gazetecilerin hayırlı olsun dilekleri ve soruları ile devam eden ziyaret, hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.