enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,2188
EURO
35,0667
ALTIN
2.502,02
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58

Başkan Görgel: “Bu Yıl 650 Milyon TL’lik Ulaşım Yatırımı Yapıyoruz”

Başkan Görgel: “Bu Yıl 650 Milyon TL’lik Ulaşım Yatırımı Yapıyoruz”

Yaya ve araç trafiğinde konfor ve güvenliği artırmak için ulaşım yatırımlarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin yeni gelişim bölgelerinden Önsen’de TOKİ tarafından inşa edilen kalıcı konutlara ve bölgeye kazandırılacak yeni şehir hastanesine ulaşım sağlayacak yeni güzergâh açıyor.

Onikişubat Önsen bölgesinde kalıcı konutlara ve inşa edilecek şehir hastanesine ulaşım sağlayacak yeni güzergâhta yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Görgel, “2 bulvar ve bağlantı yollarında çalışmalarımız sürüyor. Toplam 2 kilometrelik bir çalışma. Bulvarlarımızın genişliği 35 metre. Bu yatırımımızın toplam maliyeti 20 Milyon TL.  Bu yıl ilçelerimizde toplam 150 kilometre asfalt ve sathi kaplama ile 200 bin ton yama çalışması yapacağız. 2024 yılında şehrimizde toplam 650 Milyon TL’lik yol yatırımı kazandıracağız” dedi. Başkan Görgel konuşmasının devamında Dulkadiroğlu’ndaki asfalt çalışmalarının 14 Mayıs’tan itibaren yoğunlaşacağını belirtti.

Bağlantı yollarıyla birlikte toplam 2 kilometrelik yeni güzergâhta zemin hazırlıkları hızla devam ederken Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, çalışmaları yerinde inceleyerek son duruma ilişkin bilgiler aldı. Saha ziyaretinin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Görgel, “6 Şubat depremlerinin ardından şehrimizde yeni yerleşim alanları oluşturulmaya başlandı. Sağlıklı imar çalışmalarıyla şehrimizi genişletmeye devam edeceğiz. Böylece konut arzını artırarak kiralardaki artışa da bir çözüm bulmuş olacağız” cümlelerini kaydetti.

Toplu Konutlar ve Hastane İçin 2 Yeni BulvarBaşkan Görgel açıklamalarının devamında, “Şehrimizin yeni gelişim alanlarından bir tanesi de Önsen bölgesi. Bölgeye kazandırılan yeni kalıcı konutlar ve inşa edilecek şehir hastanesi ile ilerleyen zamanlarda Önsen’in 200 bine yakın nüfusa ulaşması öngörülüyor. Tabi bizler de burada ulaşım altyapısını güçlendirmek için çeşitli projeler hayata geçiriyoruz. 2 bulvar ve bağlantı yollarında çalışmalarımız sürüyor. Toplam 2 kilometrelik bir çalışma. Bulvarlarımızın genişliği 35 metre. Bu yatırımımızın sadece yol açım maliyeti 20 Milyon TL. Aynı zamanda altyapılar da bu güzergahlardan geçecek. Bölgenin düzenli yerleşimine önemli katkı sağlayacak bir yatırım” ifadelerini kullandı.

2024’te 150 Kilometre Asfalt ve 200 Bin Ton Yama11 ilçenin tamamında ulaşım yatırımlarının artarak devam ettiğini açıklamalarına ekleyen Başkan Görgel, “11 ilçemizin tamamında ulaşım yatırımlarımız devam ediyor. Bu yıl ilçelerimizde toplam 150 kilometre asfalt ve sathi kaplama ile 200 bin ton yama çalışması yapacağız.
​​​​​​​
Bunun yanı sıra toplu konutlar, yeni bulvarlar ve sanayi bölgemizde de 20 kilometrelik yeni yol açma çalışmamız olacak. 2024 yılında şehrimizde toplam 650 Milyon TL’lik yol yatırımı yapacağız. Maddi kaynaklarımızı artırdıkça inşallah yatırım miktarımızı da artıracağız. 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen ilçelerimizden Dulkadiroğlu’nda da çok ciddi projelerimiz var. Özellikle altyapı yenileme noktasında projelerimiz sürüyor. İkinci bir maliyet oluşturmamak için altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla asfalt uygulamalarına başlayacağız. Bunun için bir planlama yaptık. İnşallah 14 Mayıs’tan itibaren Dulkadiroğlu ilçemizde de yol çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.