enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4363
EURO
34,7895
ALTIN
2.453,06
BIST
9.919,05

Başkan Güngör MKYK Üyesi Yanılmaz’ı makamında ağırladı

Başkan Güngör, “Şehrimizde misafir olan Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Mücahit Yanılmaz’a şehrimizde devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili sunum yaptık. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Güngör MKYK Üyesi Yanılmaz’ı makamında ağırladı
A+
A-

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bir dizi ziyaret ve incelemeler gerçekleştirmek için şehre gelen AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli de yer aldı. Ziyaret programında şehir genelinde devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili bir sunum yapan Başkan Güngör, “Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Mücahit Yanılmaz’ı şehrimizde misafir ediyoruz. Sayın Yanılmaz’a şehrimizde hayata geçirdiğimiz ve planladığımız yatırımlarla ilgili bilgiler verdik. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Gerçekleştirilen programın ardından Başkan Hayrettin Güngör, AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’a Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları’nı hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.