enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5082
EURO
34,8818
ALTIN
2.433,27
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Başkan Gürbüz, “Tepebaşı’nda asfalt seferberliği başlattık”

Başkan Gürbüz, “Tepebaşı’nda asfalt seferberliği başlattık”

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Tepebaşı Mahallesi’nde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu. Gürbüz, “Tepebaşında adeta asfalt seferberliği başlattık” dedi.

Özellikle alt yapı çalışmalarının tamamlanması gerektiğini aksi takdirde asfalt için ayrılan bütçeyi doğru anlamada kullanamayacaklarını vurguladı.6 Şubat tarihinde yaşanan asrın felaketinin deprem üssü olan Elbistan’da, yollar büyük hasar almıştı. Tüm yolları yeniden asfaltla buluşması için çalışmalara başlayan Elbistan Belediyesi, özellikle alt yapınında tamamlanmasını bekliyor.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Tepebaşı Mahallesi’nde ki çalışmaları inceledikten sonra yaptığı açıklamada, “Tepebaşı Mahallemiz de öncelikle ana yollarımızın asfaltlarını yapıyoruz daha sonra ara yollara geçeceğiz. İnşallah Tepebaşı’nı tamamlayıncaya kadar buradayız. Elbistan Belediyesi olarak merkezdeki 13 mahallemizi tamamen bitirdik. Özellikle altyapı, kanalizasyon, içme suyu ve doğalgazla ilgili sorunu olan yerlerin altyapı yatırımlarını tamamlıyoruz.
​​​​​​​
Hemen arkasından yol çalışmalarını bitiriyoruz. Daha sonra da bu bölgelerde kaldırım çalışmalarına geçeceğiz. Mahalle muhtarımız ve sakinleri bu çalışmaları hoşgörülü bir şekilde karşıladılar. Çünkü devlete ait olan bütçeyi doğru kullanmamız gerekiyor. Büyükşehir Belediyemiz içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarını tamamladı. Daha sonra AKEDAŞ, Telekom, ARMADAŞ ve diğer altyapı çalışmalarının tamamlanmasını bekledik.

Elbistan 2024’te en güzel şehir olarak anılacak
Elbistan 2024’e inşallah hazır hale geliyor, var gücümüzde sokaklarımızı caddelerimizi iyileştiriyoruz. Bu anlamda hoşgörüleri için vatandaşlarıma ben çok teşekkür ediyorum. Çünkü Elbistan’ın kışı çok sert geçer, yazın maalesef ciddi bir tozlanma sorunu oluşuyor. Bundan sonra inşallah ne yazın tozlanma ile ne de kışın çamurla karşılaşacağız. Elbistan bölgedeki altyapı ve üst yapı anlamında en güzel şehircilik örneği veren şehir olarak anılacak.Bir taraftan kırsal mahallelerimizdeki kilit parke çalışmalarımız hummalı bir şekilde yürüyor. Diğer taraftan kaldırım çalışmalarımız güçlü bir şekilde ilerliyor. Ben tekrar muhtarımın şahsında mahalle halkımıza hoşgörüleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah kış gelmeden yapılabilecek en yüksek oranda asfaltı tamamlamış olacağız” ifadelerine yer verdi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.