enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,2705
EURO
34,9849
ALTIN
2.448,45
BIST
10.158,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,2595
EURO
34,9256
ALTIN
2.438,70
BIST
10.223,80

Berdücesi’nin Bahar Sayısı Yayımlandı

Berdücesi’nin Bahar Sayısı Yayımlandı

Büyükşehir Belediyesinin Kültür Yayınları’ndan Berdücesi Dergisi’nin bahar sayısı yayımlandı. Derginin aktüel ve geçmiş sayılarına e-dergi formatında Büyükşehir’in internet adresinden ulaşılabiliyor.

Şiir ve edebiyatın başkentinde kültür sanata derinlik kazandırmak ve şehir kitaplığını genişletmek için faaliyetlerini durmaksızın sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kültür Yayınları’ndan Berdücesi Dergisi’nin bahar sayısını edebiyatseverlerle buluşturdu. Mevsimlik olarak yayınlanan derginin yeni sayısında; Bilge Doğan, Fatma Gülşen Koçak, Zeynep Sayman, Canan Olpak Koç, Feyza Betül Tuğ, Yasemin Zengin, Fatih Demirdöğen ve Hatice Çınar gibi pek çok yazarın kaleme aldığı şiir, öykü, söyleşi ve deneme türünde eserler yer alıyor. Berdücesi Dergisi ve Kültür Yayınları’na ait tüm eserlerin aktüel ve geçmiş sayılarına https://kahramanmaras.bel.tr/e-dergi ve https://www.marastaedebiyat.com internet adreslerinden e-dergi formatında ücretsiz olarak ulaşılabiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.